Nικόλας Ακτύπης

Ο Ουζουνίδης τα είπε ΟΛΑ!

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη που θα συζητηθούν όσο τίποτα άλλο απόψε, δείχνουν πώς ακριβώς πρέπει να πορευθεί ο Παναθηναϊκός αν θέλει να δει μια άσπρη μέρα.

Το πόσο επιτυχημένο ή όχι θα είναι το πέρασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι κάτι που μένει να φανεί. Για το αν είναι γενικότερα καλός προπονητής ή όχι έχουμε μια ιδέα από τις προηγούμενες δουλειές του, οι οποίες είχαν μικρότερο βαθμό δυσκολίας από τον ηλεκτρική καρέκλα των πρασίνων.

Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης

Ωστόσο, από τη μέρα κιόλας που υπέγραψε το συμβόλαιό του με το τριφύλλι, ό,τι κι αν έχει βγει από το στόμα του είναι ένα μάθημα προς όλους όσοι σχετίζονται με την ομάδα για το πώς οφείλουν να προσεγγίζουν το μέγεθος και τις ανάγκες του συλλόγου.

Κι αν οι πρώτες του κουβέντες είχαν να κάνουν με τα νεύρα των παικτών και τις συνεχόμενες μανούρες για τις αποφάσεις των διαιτητών, οι επόμενες (που ακούστηκαν μετά από αυτό το παλαβό 4-3 επί του Απόλλωνα) είναι ακόμη πιο σημαντικές γιατί δείχνουν το πόσο προσηλωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι παραμένει.

«Παιδιά αν χάσουμε αυτό το ματς δεν θα έχουμε τα μούτρα να κυκλοφορήσουμε», είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια κι όταν του ζήτησαν να σχολιάσει την πρόκριση -που αν μη τι άλλο αφήνει τους πράσινους στη διεκδίκηση ενός στόχου, το μόνο πράγμα που μπορεί να κρατήσει ζεστό τον κόσμο του στη συνέχεια, ξεκαθάρισε «σιγά μην πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα», δείχνοντας πως διαθέτει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης.

Πράγμα που φαίνεται και σε ό,τι αφορά το ρόστερ της ομάδας. Είναι ξεκάθαρο πως για ορισμένους το αποψινό παιχνίδι στη Ριζούπολη είναι και το τελευταίο της καριέρας τους με την πράσινη φανέλα. Όσοι είδαν το ματς καταλαβαίνουν απόλυτα ποιοι θα δουν το δρόμο της εξόδου. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, κάποιοι και πάρα πολύ που έκατσαν. Ακόμη και γι’ αυτόν τον Παναθηναϊκό ή τον ακόμη χειρότερο του Στραματσόνι, βάρος ήταν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x